We zijn online!

 

Beste wijnliefhebbers,

 

Het is zover, onze webshop is online!

 

De afgelopen maanden hebben wij ons bezig gehouden met de voorbereidingen van onze webshop www.watgaanwedrinken.nl. In deze webshop kun je mooie kwaliteitswijnen kopen. Wij richten ons op wijnen afkomstig van kleine Europese wijnboeren die we persoonlijk bezoeken. We zijn langs verschillende wijnboeren in Duitsland en Portugal geweest. Hier hebben wij pareltjes van wijnen ontdekt die wij graag met jullie willen delen. Uniek aan onze webshop zijn de filmpjes die we hebben gemaakt bij de wijngaarden zelf. Door te laten zien waar de wijnen vandaan komen en de verhalen achter de wijnen te delen vergroten we jouw wijnbeleving. Afgelopen weekend hebben we een aantal gepassioneerde wijnboeren gevonden in Oostenrijk! Graag brengen we hiervan komende week verslag uit via de blog op onze site!

 

Nederland heeft zich niet geplaatst voor het WK voetbal in Rusland. Wij hebben er vertrouwen in dat Duitsland en Portugal het wel ver gaan schoppen. Vooruitlopend op een finale tussen deze beide landen hebben wij een geweldig proefpakket samengesteld: Duitsland versus Portugal. Duitsland wordt vertegenwoordigd door drie verschillende witte wijnen uit de Moezelstreek en Portugal wordt vertegenwoordigd door drie rode wijnen uit omgeving Lissabon. Ons proefpakket is per direct verkrijgbaar en wordt gratis thuisbezorgd tot en met de finale van het WK (15-7-2018).

 

Wij zien jullie bestellingen graag tegemoet!

 

Proost!

 

Sander en Rico Stegenga

 

 

Ps. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan horen wij het graag! Je kunt ons bereiken op: 06-57977200 of per mail via: info@watgaanwedrinken

Reactie schrijven

Commentaren: 0